Voor slechts 0.50 euro per dag kun je al ergonomisch werken

Het bezitten van te veel of het verkeerde meubilair kan kostbaar zijn, maar huren biedt een voordelige oplossing. Bij ons kun je voor een klein bedrag per dag een ergonomische werkplek huren. Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureaustoelen, luxe vergaderstoelen, comfortabele barkrukken of elektrische zit-sta bureaus; wij bieden het allemaal. Flexibiliteit staat voorop: je kunt altijd direct wisselen of de gehuurde items retourneren. Overweeg je een belcel? Probeer het uit door te huren. Als blijkt dat niemand het gebruikt, halen we het zonder problemen weer op. Op deze manier voorkom je onnodige uitgaven.

Waarom laten wij geen prijzen zien op onze website?

Jouw werkomgeving is uniek en daarom is ieder project maatwerk. Nogal wat factoren spelen een rol wanneer we een offerte voor je maken. Toch willen we je graag een richtprijs geven met een offerte en een persoonlijk advies. Je huur-offerte is afhankelijk van een aantal variabelen:

  • Het type meubilair (budget, basis, luxe)
  • De hoeveelheid meubilair
  • De lengte van de huurperiode
  • De leverlocatie(s)
  • Je persoonlijke wensen voor leveren en halen

Precies weten wat jouw huurproject kost?

bereken de kosten

verhuur is maatwerk

Binnen een dag een offerte

​​Waar moet je aan denken qua kosten? In een paar stappen maken we dat inzichtelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

  • Stap 1 Voeg de producten van jouw keuze toe aan je aanvraag

  • Stap 2 Selecteer een huurperiode

  • Stap 3 Binnen één dag ontvang je een vrijblijvende offerte 

naar onze producten

onze producten

verrassend voordelig

Bespaar je de investering en hou grip op de kosten

Meubels zijn er niet om te bezitten, maar om te gebruiken. Bij Alvero betaal je voor meubilair zo lang je het nodig hebt. Daarna gaat het weer terug naar ons en kost het je niets. Ook geen opslagruimte. Hoe veel meubilair je ook nodig hebt, investeren en afschrijven is niet nodig. Huren drukt niet op je balans en voorkomt verspilling van geld en ruimte. De kosten voor meubilair bewegen eenvoudig mee met je behoefte eraan. Even wat minder werk- of vergaderplekken nodig? Dan zakken ook je kosten. Wel zo overzichtelijk.

Benieuwd naar de kosten van jouw huurproject of wil je persoonlijk advies?

Tim vertelt je graag alle ins en outs over kantoormeubilair huren. Samen bekijken we of huren voor jouw organisatie interessant kan zijn of berekenen we wat huren jou zal kosten.

Tim Loonen