Niets is zo veranderlijk als onze werkomgeving: bekijk onze merkfilm

Merkfilm_NL_2023
Merkfilm van Alvero.

Een unieke werkwijze

Samen met onze klanten zijn we altijd in beweging. We leveren razendsnel oplossingen en ondertussen kijken we vooruit. Zo zien we op tijd wat er beter kan aan een werkomgeving die constant verandert. Bevalt een opstelling, een meubel of uitstraling niet, dan lossen we dat meteen op. Die beweging houdt ons scherp en zorgt dat we je organisatie optimaal kunnen bedienen.

Huren bij Alvero is goedkoper dan je denkt

Behalve zeer flexibel is huren ook verrassend voordelig. Bij Alvero betaal je een vast bedrag voor wat je huurt, eenvoudig zwart-op-wit uitgelegd en zonder kleine lettertjes. Wil je er vanaf? Dan halen we het op en stoppen de kosten. Zo vormt het kantoormeubilair zich naar je organisatie en je financiële plaatje.

Huren bij Alvero is goedkoper dan je denkt

10.000+ genormeerde producten op voorraad

Alvero hecht veel belang aan kwaliteit. Al ons meubilair is genormeerd. Wij betalen graag meer voor meubilair wanneer de kwaliteit beter is en de levensduur langer. Zo krijg jij niet alleen het beste meubilair, maar dragen we samen ons steentje bij aan een duurzame wereld.

Wij hebben 10.000+ genormeerde producten

Van ontwerp tot ophalen: we doen alles zelf

In theorie kun je overal terecht voor kantoormeubilair. De praktijk pakt vaak anders uit. Omdat veel verhuurders afhankelijk zijn van anderen om hun beloftes waar te maken. Alvero heeft alles zelf in huis. Jouw Alvero adviseur is een collega van de planner en van de chauffeurs die de spullen komen leveren. Doen wat we beloven, daar staat ons team persoonlijk voor in. Ook als je vraag last-minute verandert.

Wij regelen alles zelf: levering, montage en installatie

Eigen wagenpark, eigen chauffeurs

In tegenstelling tot andere verhuurders beschikt Alvero over een eigen wagenpark van meer dan 20 wagens. Dit vormt een cruciaal onderdeel van onze logistiek. Het stelt ons in staat om snel grote aantallen te leveren, zelf meubilair te plaatsen en dit alles te plannen met militaire precisie. We zijn immers nooit afhankelijk van derden.

Wij leveren met eigen wagenpark

Vandaag bellen, morgen geleverd

Alvero heeft een grote eigen voorraad. 14.000 m² magazijnoppervlak staat vol met meubilair dat op elk moment uitgeleverd kan worden. Grote kans dat we nu in huis hebben wat jij zoekt, zodat het snel jouw kant op kan.

Wij leveren razendsnel: Vandaag gebeld is morgen geleverd

Ons doel: een 100% circulaire werkomgeving

Al ver voor de eeuwwisseling gelooft Alvero in gebruiken in plaats van bezitten. In al ons handelen houden wij deze circulaire gedachte vast. Als jouw organisatie samenwerkt met Alvero, pluk jij de vruchten van deze werkwijze. Maak samen met ons de stap naar een duurzame toekomst en maak je werkomgeving circulairder.

Ons doel = een 100% circulaire werkomgeving

Inzicht en overzicht dankzij Alvero Meubel Management

In grotere organisaties verlies je makkelijk het overzicht. Zonder dat je het weet, investeer je in meubilair dat je misschien op een andere locatie nog hebt staan. Het Alvero Meubel Management dashboard laat direct zien wat je in huis hebt en is jouw sleutel tot datagedreven facility management.

Alvero Meubel Management als extra troef

De persoonlijke factor

Zakendoen is mensenwerk. Wij hechten veel belang aan persoonlijk contact en hebben daarom veel klanten met wie we al lang en vruchtbaar samenwerken. Omdat ieder project uniek is, luisteren onze adviseurs naar jouw vraagstuk, geven advies en maken een passende offerte. Zo garanderen wij een oplossing die werkt voor jou.

Persoonlijkheid staat voorop

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met Sandra. Sandra geeft je graag vrijblijvend advies en ontdek of huren bij Alvero een goede oplossing kan zijn voor jouw organisatie.

Sandra Verheijen