Een probleem oplossen met één telefoontje in plaats van een tender

Wanneer we de telefoon opnemen is er meestal haast geboden. Een probleem lijkt groot of complex. Dus horen we graag voor welke uitdaging je staat en denken we direct met je mee. Tot we samen de oplossing vinden die werkt voor jou. Die kunnen we zo snel leveren omdat we alles in huis hebben: de grootste voorraad kantoormeubilair, kennis van je branche en een eigen logistiek apparaat.

Praatjes vullen geen werkplekken, persoonlijke betrokkenheid wel

In theorie kun je overal terecht voor kantoormeubilair. De praktijk pakt vaak anders uit. Omdat veel verhuurders afhankelijk zijn van anderen om hun beloftes waar te maken. Alvero regelt alles zelf. Jouw Alvero adviseur is een collega van de planner en van de chauffeur die de spullen komt leveren. Doen wat we beloven, daar staat ons team persoonlijk voor in.

Onze mensen staan voor je klaar

Ontmoet een aantal van de 87 vakmensen die dagelijks voor je klaar staan.

Reviews

Wat klanten zeggen over de samenwerking

Deze klanten genoten al van de positieve aanpak van Alvero. Zien we jou hier binnenkort ook tussen staan?

Wat klanten zeggen over de samenwerking

Deze klanten genoten al van de positieve aanpak van Alvero. Zien we jou hier binnenkort ook tussen staan?

"Alvero ontzorgt. Je kunt alles uit handen geven en Alvero houdt je op de hoogte van wat ze aan het doen zijn. Je hebt er echt geen omkijken naar."
Alex de Groot
Projectleider
VFM Facility Experts
"Persoonlijk contact met Alvero vind ik top. 1 Belletje en dan weet ik zeker dat alles geregeld is en tijdig geleverd wordt."
Deni Toet
Adviseur bedrijfsvoering
Stichting ICTU
"We hadden wat problemen bij levering en dat werd gelijk opgelost door Alvero. De kracht van organisaties is; hoe problemen opgelost worden. Alvero heeft wel bewezen dat ze daar goed in zijn."
Jeroen Decker
Ondernemer
Phase1
"Inhuizen ging snel, goed en alles werd op tijd en volgens afspraak geleverd. Ook bij calamiteiten wordt snel gehandeld. Een mail / telefoontje en het probleem wordt opgelost. Prima geregeld."
Ludo Franke
Dienst Campusvoorzieningen
HZ University of Applied Sciences
"Ik heb de samenwerking met Alvero als heel prettig ervaren. Klant Contact Services moet snel kunnen schakelen om aan de vraag van onze klanten te voldoen en hierbij heeft Alvero ons uitstekend geholpen. Het inhuizen van het meubilair verliep vlekkeloos en als ik een vraag had werd ik snel en vriendelijk geholpen."
Madelon de Graan
Manager Facilities
KCS
"De Grote Kerk Naarden maakt al jaren dankbaar gebruik van de perfecte dienstverlening van Alvero. Daar plukken duizenden concertgangers de vruchten van!"
Marlo Reeders
Directeur
Grote Kerk Naarden
"Ik heb Alvero ervaren als zeer klantvriendelijk, zeer flexibel, correct contact en afhandeling en oplossingsgericht meedenken."
Natasja van de Kerkhof
Huisvestingscoördinator l FSC
Rijnstate Ziekenhuis
"Onder grote tijdsdruk heeft Alvero zowel het in- als het uithuizen van de werkplekken perfect geregeld. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen. Flexibele oplossingen in verband met de renovatie werden snel en adequaat ingevuld."
Rien van der Heijden
Business Support
ASR
"In drie dagen tijd werd volgens een zeer strakke planning met een keiharde deadline het tijdelijk stadskantoor ingericht met activiteit gerelateerde werkplekken."
Bregitta Haaring
Facilitaire Zaken
Gemeente Vlaardingen
"Erg vriendelijke, klantgerichte organisatie. Iedereen is goed behulpzaam. Nu al een paar keer vakkenkasten (lockers) gehuurd, naar volle tevredenheid."
Erwin van Veen
Senior Medewerker
Centraal Museum
"Mooie spullen, op tijd leveren, aardige en nette jongens om de meubels op te bouwen."
Marielle Klein Geltink
Eventmanager
MKG Event Support

Service van A tot Z en verder

De bureaus, kluisjes of fauteuils je nodig hebt zijn maar een deel van de oplossing. Het complete verhaal maakt dat een oplossing werkt. Daarom leveren we alles gemonteerd zodat je collega’s of gasten meteen aan kunnen schuiven. Je weet exact wanneer we alles weer op komen halen. En we zijn er meteen als je wat aan wilt passen. Onze service stopt nooit. Dat doet je organisatie immers ook niet.

Op zoek naar een prettige samenwerking?

Benieuwd naar hoe wij samenwerken? Of heb je zelf interesse in een samenwerking? Bespreek het met Reinier.
bel +31 6 54 66 33 06

mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur