Snel een moderne kantoorinrichting

De slimme software van FileLinx maakt bedrijfsprocessen eenvoudiger en soepeler. Om daar ook als bedrijf in mee te kunnen gaan, koos FileLinx voor een kantoorinrichting die kan meebewegen mét de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Met eigentijds meubilair van Alvero, dat ze huren voor een periode van drie jaar. Waarbij op- en afschalen van het personeelsbestand nooit voor problemen zorgt. Komt er plotseling een groot project binnen? Dan zorgen wij binnen een paar dagen voor extra werkplekken. En we halen ze weer op zodra ze overbodig zijn. Zo betaalt FileLinx alleen voor het meubilair wat ze gebruiken. Lange termijn huren geeft de zekerheid, dat jij altijd de goede spullen in huis hebt met de uitstraling die past bij het bedrijf. In het geval van FineLinx, met meubilair dat past bij vandaag.

FileLinx
Er werd ook ruimte gecreëerd voor informele face to face gesprekken.
FileLinx
Het kantoor bestond uit verschillende compartimenten. Ieder compartiment kreeg een eigen invulling.

Door aan lange termijn huur te doen hangt FileLinx nergens aan vast en blijven ze maximaal flexibel. Op- of afschalen in het personeel en aantal werkplekken is dus ook geen enkel probleem.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero